Sestdiena, 2024-04-27, 05:05:52
Sveicināts Caurgājējs | RSS

Mūsu pasaule

| | | |


Ziņas no delfi.lv
Sākums » 2009 » Marts » 5 » Sievietēm! 20 padomi, kas palīdzēs iepazīt vīrieti
Sievietēm! 20 padomi, kas palīdzēs iepazīt vīrieti
16:19:00
Kā iepazīt vīrieti 10 minūtēs
Nē, šoreiz mēs Jums nedosim padomus, kā noķert savu sapņu vīrieti. Šoreiz mēs Jums pastāstīsim, kā iepazīt vīrieti pirmajās randiņa 10 minūtēs. Pievēršot uzmanību mūsu ieteikumiem, Jūs spēsiet daudz ko uzzināt par savu vīrieti un viņa rakstura iezīmēm.

Mīļākais sporta veids
1. Komandas sporta entuziasts – futbols, hokejs vai basketbols – parasti saista konkurētspējīgas, bet tai pašā laikā ļoti koleģiālas un uzticamas personas.

2. Vīrietis, kas priekšroku dod individuālajiem sporta veidiem, kā piemēram, peldēšanai un skriešanai, ar grūtībām ļaus Jums viņam pietuvināties, jo šis cilvēks ir ļoti neatkarīga un vientuļa persona.

3. Ja puisim sports nemaz nesaista, iespējams, viņš ir apcerīgs, vērojošs un jūtīgs cilvēks.

Viņa attiecības ar draugiem
4. Tāds cilvēks, kuram gadiem ilgi saglabājušās draudzības saites (līdz pat 10 gadu ilgam periodam), ir lojāli, taču tai pašā laikā tas varētu nozīmēt, ka viņi ar grūtībām pieņem izmaiņas dzīvē.

5. Ja Jūsu jaunajam draugam ir daudz paziņu, kas nāk no dažādām viņa dzīves sfērām, tas liecina par šīs personas komunikatīvajām dotībām, sabiedrisko dabu, kā arī norāda uz faktu, ka viņš ļoti ātri no cilvēkiem nogurst vai arī tie viņam ātri apnīk.

Viņa pasūtījums restorānā
6. Vīrietis, kas pasūta klasisko ēdienu – gaļu un kartupeļus – ir mierīgs, uzticams, varbūt nedaudz konservatīvs un viņā nepavisam nav piedzīvojumu meklētāja gars.

7. Ja Jūsu puisis pasūta eksotiskus ēdienus, viņš vai nu izrādās vai arī ir neprognozējama un spontāna persona, kuram piemīt tieksme uz izpriecām. Iespējams, šādi viņš mēģina aizbēgt no pelēkās ikdienas vai arī ir noguris no viduvējā visās jomās.

Kā viņš maksā
8. Ja viņš vienmēr izmanto bankas karti, tas nozīmē, ka šis cilvēks mīl izrādīties, ka viņš ir ļoti pašpārliecināts un ambiciozs.

9. Ja viņš norēķinās skaidrā naudā, viņš ir pašpārliecināts un neatkarīgs.

10. Puisis, kas vienmēr ir „sausā”, bieži paļaujas uz citiem, visbiežāk uz saviem vecākiem vai draudzeni un labprāt pieļauj, ka par viņu un viņa labsajūtu kāds rūpējas.

Iecienītākie TV šovi
11. Ja viņam patīk skatīties situāciju komēdijas vai klasiskās komēdijas, tas tikai norāda uz faktu, ka šis vīrietis ir pozitīvais tips, kurš nepakļaujas sadzīves stresam. Iespējams, ka tieši šis ir tas veids, kā Jūsu vīrietis cīnās ar stresu – un tas ir lieliski, jo viņš nav tendēts apgrūtināt kādu ar savām problēmām vai vilšanos.

12. Ja viņam patīk trilleri, vai detektīvu seriāli vai seriāli, kuros atspoguļo ātrās palīdzības darbu un ikdienu, ziniet – viņš ir nosvērts, viņam patīk risināt krustvārdu mīklas un problēmas.

Kā viņš sarunājas ar Jums
13. Vai Jūs norunājāt tikšanās laiku, izmantojot e-pastu vai īsziņu telefonā? Tas nozīmē, ka jūsu puisis ir diezgan ciets riekstiņš un atvērsiet Jums tikai ar lielām grūtībām.

14. Puisis, ka bez jebkādiem sarežģījumiem piezvanīja Jums un vienojās par tikšanās laiku, ir tiešs un viņam nav problēmu ļaut Jums pietuvoties viņam un pieķerties Jums.

15. Ja sarunas laikā viņš skatās Jums acīs, tas nozīmē, ka šis cilvēks ir godīgs. Savukārt, ja viņš aizgriežas un neuztur acu kontaktu, viņš vai nu slēpj kaut ko, vai arī jūtas nepatīkami.

16. Ja viņš runā ātri un enerģiski, tāds ir arī viņa dzīvesveids: spontāns un mundrs, varbūt nedaudz centrēts pašam uz sevi.

17. Lēnie runātāji parasti ir uzticami un piesardzīgi. Jūs varbūt nesagaidīsiet no viņa pēkšņus pārsteigumus, bet toties Jūs pavisam skaidri zināsiet, ko viņš vēlas pateikt.

Kā viņš izklaidējas
18. Ja vārds „ballīte” viņa izpratnē ir draugu kompānija un pāris kausi alus, iespējams, viņš nav starp tiem, kas uzskatāmi par lieliem romantiķiem, toties viņš ir atbrīvots un viegli nepakļaujas

19. Ja Jūsu puisis katru nedēļas nogali pavada naktsklubā, tas nozīmē, ka viņa dzīvē dominē trīs lietas: izklaide, bauda un neierobežots daudzums uzmanības, tieši tādēļ viņam patīk atrasties cilvēku vidū.

Nevērtējiet grāmatu pēc tās vākiem
20. Pēdējais, bet, iespējams, vissvarīgākais nosacījums: pat, ja Jūsu puisis izskatās nekopts un ir uzvilcis vecos džinsus, botas un savu iemīļoto kreklu, dodiet viņam iespēju… Pilnīgi iespējams, ka viņš ir lielisks cilvēks, kas vienkārši nepievērš uzmanību tam, kā izskatās, jo uzskata, ka citas lietas ir daudz svarīgākas.

Kategorija: Aktuāli | Skatīts: 3121 | Pievienoja: SanSan | Reitings: 0.0/0 |
Komentāri: 2
2009-03-05
njam interesanti šo to erī priekš sevis atradu

2009-03-05
Visnotaļ ticami! Saku kā ir!

Reģistrēti lietotāji var komentēt.
[ Reģistrēties | Ieiet ]

Ziņu kategorijas

Joki [50]
joki, anekdotes, tosti,pantiņi
Ziņas [12]
Jaunumi
Sports [3]
Par sportu
Pabēda [2]
vis kas nepatk un kas noticis slikts
Aktuāli [23]
Svarīgas lietas notikumi
Nopietni par nenopietno [4]
Nopietni par nopietno [57]
apspriežam nopietnas lietas nopietni
Nenopietni par nopietno [15]
Skaistums un veselība [1]
Stils un mode [0]
Video [7]
Jokerizmi [2]
speciāla sadaļa Jokeram :)

Ieejas forma

Niks:
Parole:

Jaunumu kalendārs

«  Marts 2009  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Meklēt

Vietnes draugi

Statistika


Kopā online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Aptauja

ziemu gaidām?
Atbildes kopā: 18

Mini čats

500