Trešdiena, 2024-04-24, 02:21:16
Sveicināts Caurgājējs | RSS

Mūsu pasaule

| | | |


Ziņas no delfi.lv
Sākums » 2009 » Maijs » 10 » Daži astro aspekti par dzimšanas nedēļas dienu
Daži astro aspekti par dzimšanas nedēļas dienu
15:17:21

Nedēļas diena, kurā piedzimis cilvēks, atklāj viņa bioenerģijas īpatnības un to, kādās dzīves jomās viņš varēs realizēt savu karmisko programmu vislabākajā veidā.

PIRMDIENA
Šo dienu pārvalda Mēness. Šai dienā pasaulē nāk cilvēki, kas var sasniegt dzīvē visu, ko vēlas, ja tikai pratīs saprast, ko patiesībā grib.
Mēness cilvēki ir emocionāli un atvērti. Viņiem ir biežas garastāvokļa maiņas. Viņi viegli pielāgojas apkārtējiem un māk pielāgoties jebkuram cilvēkam. Viņu darbības joma-māksla, humanitārās zinātnes. Bieži viņi ir mākslinieciski apdāvināti, viņiem piemīt mākslinieka talants.
Šie cilvēki nav dīkdieņi, bet viņiem tiešām bieži neveicas, jo viņiem nepatīk pārvarēt grūtības. Tāds cilvēks izvēlas savu problēmu nastu uzkraut svešiem pleciem. Viņus velk pie stipra cilvēka, lai būtu kā aiz akmens sienas un varētu atbalstīties pret viņa uzticamo plecu. Bet kam patīk risināt svešas problēmas? Lūk, tāpēc cilvēki, kas dzimuši pirmdienā, bieži paliek vieni.
Pirmdienas cilvēki ir noskaņoti uz ģimenes dzīvi, prot saimniekot pa māju, ir jūtīgi. Tieši ģimenē viņiem izdodas vispilnīgāk realizēt savu karmu. Neskatoties uz savu sabiedriskumu, viņi reti atklāj cilvēkiem savas patiesās jūtas. Viņu iekšējā pasaule, kas ir pārpildīta ar fantāzijām, sapņiem un ilūzijām apkārtējiem paliek noslēpums.


OTRDIENA
Šī diena, kuru pārvalda Marss, rada karotājus. Un tas nenozīmē, ka viņš vienmēr un visur līdīs kautiņā, bet fiziskais spēks ieņem viņa dzīvē ne pēdējo vietu. Tiecoties visu sasniegt patstāvīgi šie cilvēki nepieņem iebildumus un pretojas iebildumu cēlājiem. Viņiem piemīt drosme un aktivitāte un pateicoties tam viņi gūst lielus panākumus.
Viņi ir maksimālisti it visā, uzsākot kādu lietu, iet līdz galam un tiecas gūt panākumus vai arī vispār neķeras tai klāt. Vismazākās šaubas par veiksmi rada viņos apātiju. Viņiem raksturīgā impulsivitāte negatīvi atspoguļojas viņu dzīvē.
Sākumā viņi domā un tikai pēc tam dara. Viņu patmīlība izraisa problēmas mīlestībā un draudzībā. Šiem cilvēkiem ir vajadzīgs labs padomnieks, kas prastu maigi apvaldīt viņu traucējošās dziņas, un tikai tad viņi varēs daudz ko sasniegt visdažādākajās dzīves jomās.


TREŠDIENA

Šī diena, ko pārvalda Merkurs, tirdzniecības, zināšanu un intelekta dievs, rada gudras un divdabīgas būtnes. Šiem cilvēkiem veicas tirdzniecībā, mārketingā, reklāmas biznesā un visur, kur nepieciešams tīrs aprēķins. Tādiem cilvēkiem ir gudrs prāts, iekšēja elastība un prasme paskatīties uz visu no dažādiem skatu punktiem. Šie cilvēki ir dzimuši, lai ienestu dzīvē jauno, bet viņi vismazāk aizdomājas par šo misiju. Viņi mīl mācīties, izzināt pasauli un pastāvīgi uzkrāt pieredzi, bet nez kāpēc slēpj to no citiem un pat paši no sevis. Ārēji viņi ir ļoti konservatīvi.

Kādreiz bērnībā viņi uzbūvē plānu, kā grib nodzīvot savu dzīvi un pietiekami ātri saņem no dāsnās Fortūnas visu, ko ieplānojuši. Pēc tam iestājas brīdis, kad viņi zaudē kontroli pār sevi un visas iepriekš apspiestās emocijas un vēlmes burtiski šļācas ārā no viņiem.Bet tiklīdz uzliesmojums ir garām viss nostājas savās vietās, viss atkal rit pēc plāna un nav ne mazākās vietas jūtām, visu atkal pārvalda vēss aprēķins. Tā arī šis cilvēks dzīvo, pakļaujoties te jūtām, te saprātam un nemākot to visu savienot. Palīdzēt viņiem var tikai ģimene. Pilnīgai laimei viņiem trūkst tikai mazliet piedzīvojumu.Un ja, cilvēks, kas atrodas viņiem blakus, varēs palīdzēt šajā jautājumā, tad viņi dzīvos kā viens vesels visu dzīvi.


CETURTDIENA

Diena, ko pārvalda Jupīters, Dievu tēvs, pasaules valdnieks, rada labus organizatorus, administratorus, valdniekus, viņiem veicas vadības jomā, politikā, reliģijā, sabiedriskajā darbībā, menedžmentā. Citus velk pie tādiem cilvēkiem. Viņiem nereti piemīt paredzēšanas spēja, bet bieži šī velte tiek uztverta kā smags krusts un šis cilvēks cenšas to apslāpēt, atņemot sev no augšas dāvāto aizsardzību. Šī velte ir viņam dota, lai pareizi apietu šķēršļus uz nosprausto mērķi.

Šie cilvēki šķiet nekonsekventi savā rīcībā, jo viņiem ir cita loģika. Ceturtdienā dzimušajiem raksturīga stūrgalvība, kas nereti robežojas ar stulbumu un apkārtēji nesaprot, kāpēc šiem “cietpauriem” bieži izrādās taisnība. Šī iezīme nereti traucē viņiem ģimenes dzīvē. Kaut arī viņi māk uzklausīt un pieņemt svešu viedokli, ar viņiem labāk nestrīdēties, jo viņu valdonīgā daba tikai sapīkst no tā.
Īpaši veiksmīgas attiecības šiem cilvēkiem veidojas ar otrdienā un svētdienā dzimušajiem, kas novērtē viņu organizatora spējas un prot atbalstīt grūtā brīdī. Viņi ir labi ģimenes cilvēki, bet viņu prasme pievilkt sev citus cilvēkus nereti izsauc partneru greizsirdību. Tādi cilvēki ir miermīlīgi un nemīl strīdus un skandālus, bet sastrīdoties, reti kad piekāpjas un, ja viņus pamet, viņi izvēlas izdzēst no atmiņas šo cilvēku, lai cik grūti nebūtu.


PIEKTDIENA

To pārvalda Venēra. Šī savdabīgā dieviete dāvā visiem šai dienā dzimušajiem spēju mīlēt un būt mīlētiem. Mīlestība ir laime vai sodība, kas visu dzīvi viņus vajā. Viņi ne vienmēr ir skaisti, bet viņiem piemīt šarms un viņi pieliek daudz pūļu, lai vairotu savu pievilcību un impozantumu. Kontaktējoties ar viņiem liekas, ka viņi tevi pavedina jau ar vārdiem, tai laikā, kad viņi paši pat nepiešķir nozīmi saviem vārdiem.
Viņiem saruna, tāpat kā viss cits, ir baudas gūšanas līdzeklis no dzīves. Viņi dzīvo, lai palīdzētu citiem cilvēkiem just un saprast, cik brīnišķīga ir dzīve, un kas ir nepieciešams, lai gūtu no tās baudu, vienkārši būt laimīgiem ir viņu augstākā misija. Viņi mīl ērtību, mājas, draudzīgu ģimeni un māk to radīt, saliedējot cilvēkus ap sevi.Bet dzīve ir tik interesanta un daudzveidīga, ka viņiem ir grūti noturēties ģimenes sadzīves robežās un viņi vienmēr tiecas izrauties no tās.
Viņiem veicas ar naudu, un izveidojot ģimeni, viņi nereti nodod daļu savas veiksmes saviem partneriem. Viņiem nav noteiktas un paredzētas darbības jomas, viņiem vienkārši ir labi tur, kur var nopelnīt. Nav jēgas būt greizsirdīgiem uz tādiem cilvēkiem un piesiet viņus sev. Tikai brīvība un mājīgums spēs noturēt viņus blakus spēcīgāk par jebkurām važām.


SESTDIENA

Rada cilvēkus, kas nes sevī veselas dzimtas karmu. Viņi ir stipras un valdonīgas dabas un viņiem nedrīkst dot neierobežotu varu. Viņi ir strādīgi, gudri, talantīgi un nereti sasniedz lielus augstumus darbā un karjerā. Viņiem veicas precīzo zinātņu jomā, kur ir svarīgs akurātums un rūpīgums, bet strauju kāpumu viņiem nav nekad. Visu, kas viņiem ir, viņi iegūst ar savu darbu, pacietību un prasmēm, kā lietišķajā, tā arī personīgajā dzīvē. Pienākums, gods un darbs ir tas, kas piepilda viņu ne visai vienkāršo likteni.

Personīgajā dzīvē viņiem bieži neveicas. Viņi prot gaidīt un mācīties darbā, bet personīgajā dzīvē paļaujas uz gadījumu. Viņi uzskata, ka vajag tikai iziet pie vīra vai apprecēties un personīgā dzīve sakārtosies pati no sevis un ir ļoti apmulsuši, kad tas nenotiek. Rezultātā viņi vai nu pielāgo sev partneri vai paši nonāk zem tupeles, kas jebkurā gadījumā ved pie ģimenes sabrukuma.Ja vien viņi pret ģimenes dzīvi attiektos tāpat kā pret darbu, kur panākumi ir jāgūst lēnām un caur savstarpēju saprašanos, viņi būtu laimīgi.

Sestdienā dzimušie sasniedz stabilu stāvokli sabiedrībā, cieņu un laimīgas vecumdienas, ja nepārstāj strādāt savā un citu labā. Vecumā parasti ir laimīgāki, par ko nekad nevajadzētu aizmirst. Sestdienā biežāk nekā citās nedēļas dienās dzimst ilgdzīvotāji, sestdiena saviem bērniem ilgu pelnītas laimes posmu dzīves nogalē.


SVĒTDIENA

Tiek uzskatīta par vienu no vislaimīgākajām dzimšanas dienām. To pārvalda Saule un šī diena piepilda visus tās pavēnī dzimušos ar neizsīkstošu enerģiju, kas plūst pāri malām. Viņi var realizēt sevi jebkur, viņiem veicas it visā. Senatnē runāja, ka ar svētdienā dzimušajiem spēlējas Dievi un dabas gari.Bet diemžēl tieši šie cilvēki, kas sākotnēji ir slavas un veiksmes iezīmēti visbiežāk ir neveiksminieki.
Liktenis dod viņiem visu pārpārēm: valdzinājumu, spēku, ārējo pievilcību, gudrību, atjautību un prasmi ietekmēt apkārtējos, labsirdību, enerģiskumu un tieši šī sava pārākā spēka izjūta ir viņu Ahileja dzīsla. Pierodot jau kopš bērnības saņemt ļoti daudz ko no apkārtējiem, viņi nemēģina pat pūlēties kaut ko darīt. Rezultātā dāsnās dotības un spējas tiek apraktas zem viņu pašu egoisma. Līdz 33 gadiem daba vēl cieš viņu egocentrismu un vēlmi dzīvot bez piepūles, bet pienāk laiks un liktenis prasa no viņiem nomaksu par visu to, ko viņi saņēmuši par velti. Apkārtējie un atbalstītāji aiziet, noguruši no viņu problēmu nastas stiepšanas. Vēlme saņemt visu bez piepūles atstāj viņus ar garu degunu, viņi palaiž garām iespēju nopelnīt un izveidot karjeru.
Šiem cilvēkiem ir vajadzīga laba izglītība un stingra disciplīna bērnībā. Partneru lomā viņiem der cilvēki, kas dzimuši ceturtdienā, jo viņi māk ievirzīt un attīstīt viņu talantus un gūt no tā labumu. Ja vecāki nespēs iepotēt bērnam, kas dzimis šajā dienā, darba mīlestību, tad neviens vairs nevarēs labot šo trūkumu. Visas savas dotības un lieliskās īpašības viņš virzīs uz to, lai dzīvotu uz citu rēķina. Cilvēks, kas dzimis šajā dienā, var sasniegt visu, ko vēlas: kļūt slavens un populārs (viņam to izdarīt ir daudz vienkāršāk nekā citiem) tikai tad, kad pārstās žēlot sevi un pastāvīgi palīdzēt citiem, strādājot pie sevis pilnveidošanas un savas dzīves lietas labā.

Kategorija: Nopietni par nopietno | Skatīts: 3014 | Pievienoja: Protagors | Reitings: 0.0/0 |
Komentāri: 2
2009-05-11
Interesanti, ka abas ar meituci esam dzimušas vienā dienā.... Skaidrs- jāgaida no viņas tādi pat brīnumi, kā no manis reizēm! biggrin

2009-05-11
Izlasīju par sevi....Mēģināju vilkt paralēles.... Patiesībā daļa tiešām atbilst! smile

Reģistrēti lietotāji var komentēt.
[ Reģistrēties | Ieiet ]

Ziņu kategorijas

Joki [50]
joki, anekdotes, tosti,pantiņi
Ziņas [12]
Jaunumi
Sports [3]
Par sportu
Pabēda [2]
vis kas nepatk un kas noticis slikts
Aktuāli [23]
Svarīgas lietas notikumi
Nopietni par nenopietno [4]
Nopietni par nopietno [57]
apspriežam nopietnas lietas nopietni
Nenopietni par nopietno [15]
Skaistums un veselība [1]
Stils un mode [0]
Video [7]
Jokerizmi [2]
speciāla sadaļa Jokeram :)

Ieejas forma

Niks:
Parole:

Jaunumu kalendārs

«  Maijs 2009  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Meklēt

Vietnes draugi

Statistika


Kopā online: 2
Viesi: 2
Lietotāji: 0

Aptauja

Kas ir sekta "MP"?
Atbildes kopā: 34

Mini čats

500