Ceturtdiena, 2024-03-28, 11:46:07
Sveicināts Caurgājējs | RSS

Mūsu Pasaule


Ziņas no delfi.lv
Sākums » 2009 » Maijs » 10 » Mīlestība, sekss un garīgā savienība
Mīlestība, sekss un garīgā savienība
15:07:56
Viens no fenomeniem ir telestēzija. Tai ir apbrīnojams efekts. Daži autori sauc to par izjūtu pārraidi jeb nodošanu. Tāda saikne starp cilvēku un viņa mērķi var izraisīt «paliekošu muskuļu sasprindzinājumu». Bet patiesībā šis fenomens ir daudz dziļāks. Tam ir dažādas individuālas izpausmes, tādas kā, piemēram, suns un saimnieks. Viņi kļūst līdzīgi ne tikai pēc rakstura, dažreiz pamanāma pat ārēja līdzība. «Vīrs un sieva – tas pats velns» - gadījums, kurā notiek laulāto enerģētikas pakāpeniska apvienošanās vienā veselā. Mūks un ikona - vienmēr ir līdzīgi. Vai kolektīvos, piemēram, vienas ideoloģiskās grupas cilvēku līdzība. Gandrīz visi krišnaīti ir dzelteni un ar apaļu seju. Daudzi pareizticīgo garīdznieki ir resni un apaļīgi.
Prakse rāda, ka ja cilvēki stipri mīl viens otru, tad viņu enerģētika saplūst vienā veselā. Viņi pievelkas viens pie otra, kā papildinošie elementi un kļūst par vienu organismu. To bieži izmantojuši Austrumos maģiskiem mērķiem, lai akta laikā izpildītu orgānu aizvietošanas tehnikas, tas ir, ja sievai ir slimas nieres, tad stiprās vīra nieres kļuva par to atbalstu, un sievas nieres strādāja uz vīra nieru enerģijas rēķina.
Īstu pāri nav iespējams saraut enerģētiski. Seksuālā dzīve arī ir enerģiju sadalošs posms, atkarībā no līmeņa, kādā noris dzimumakts. Ja dzimumakts jums ir tikai formāla lieta, divu ķermeņu savienošanās un nekas vairāk, tad energoinformācijas pārraide notiek visai lēni. Ja akta laikā jūs izjūtat partneri, kā noteiktu īpašību, kā īpašību un izjūtu kopumu, jūsu sekss pāriet otrajā līmenī, kurā ir iespējams nodot sajūtas. Trešajā līmenī jūs jūtat partneri, kā būtību. Šajā līmenī ir iespējams ar savu gribasspēku mainīt partneri pat garīgās izaugsmes jautājumos.
Mēs tāpat varam runāt arī par ceturto savienošanās līmeni, kas nekalpo apmaiņai vai papildināšanai, kas, patiesībā, arī ir mīlnieku pievilkšanas iemesls. Tā mērķis ir garīgā vienotība. To sauc par svēto savienošanos, šo seksa veidu var praktizēt tikai adepti, kas ir attīstīti Tantras zinātnē. Jo šīs savienošanās mērķis ir vai nu iniciācija vai iniciācijas saņemšana no Dieva brīdī, kad dzimumakta laikā tiek sasniegta absolūta vienotība un šķīstība. Tādā seksuālo attiecību veidā, sekss kļūst par tiltu pie Dievišķā.
Tantrisma skolnieki tam gatavojas, badojoties un attīroties, kādu laiku nenodarbojas ar mīlestību vispār, vienkārši atrodas blakus sievietei, nekādā gadījumā viņai nepieskaroties. Un tikai pēc tam, ar noteiktas vizualizācijas metodes palīdzību un absolūtā klusumā, notiek viņu gara un ķermeņa izrāviens. Pašlaik šīs zināšanas ir gandrīz zaudētas, tāpēc sekss ir kļuvis par pilnīgi bezjēdzīgu formālu aktu, tas ir zaudējis bijušo mērķi savienot cilvēkus, papildinot partnerus ar nepieciešamajām īpašībām un enerģijām.
Formālā seksa bauda ir ļoti ierobežota. Tantriskā, meditatīvā seksa bauda ir neierobežota. Bet mīlestība sniedzas tālāk par seksu. Noteiktā brīdī, sasniedzot esības būtību, cilvēks iziet ārpus seksuālās pieredzes robežām, pārdzīvojot divu cilvēku garīgo vienotību. Tas ir jāapzinās no paša sākuma.
Pirmkārt, ir jāsaprot, kā tieši jūs papildina jūsu partneris. Kādas rakstura īpašības viņš harmonizē, piemēram, bieži sievas maigumu harmonizē vīra stingrība. Kašķīgumu - labestība, darbību - apcere, neuzņēmību - griba utt. Tas arī ir savienības mērķis – nepieciešamo īpašību atskārsme un ieguve. Pēc tam, kad laulātie ir ieguvuši viens no otra nepieciešamās rakstura, prāta īpašības un ieradumus, kas nepieciešami viņu iekšējai izaugsmei, viņi šķiras, par šķiršanās iemeslu minot - «raksturu nesaderību». Kā likums, viss ir tieši otrādi, viņi ir saderējuši un jau ir izsmēluši viens otru.
Bet tas neskar ģimenes, kas attīstās garīgi. Tādās ģimenēs šķiršanos praktiski nav, jo abi cilvēki, pabeidzot papildināt viens otru, atrod dziļu attiecību harmoniju. Šī harmonija ļauj viņiem izjust Dievišķo un īstenot to dzīvē. Dievība, kā zināms, ir divpusēja būtne - gan pluss, gan mīnuss, gan sievišķais, gan vīrišķais. Vērot tādus pārus ir ļoti interesanti, vīrieši sāk savienot vīrišķo vīrišķību un sievišķo labestību, bet sievietes sievišķību ar vīrišķo gara spēku. Bet, atgriežoties pie parastas ģimenes dzīves, ir jāsaprot, ka enerģija virzās, it kā, pa apli, ieslēdzot abus vienotā veselā. Un pat, ja sieva vai vīrs sāk krāpt viens otru, tad tas nav frīstails vai seksuālā brīvība, bet gan enerģijas apļa traucējumi, kura ietvaros divi cilvēki balstīja viens otru. Tāpēc laulību dienā viņi viens otram dāvināja gredzenus, - kā atgādinājumu par to, ka nedrīkst saraut enerģijas apli. Tāpēc laulības gredzenu ar rakstiem vai slīpējumiem nēsāšana tika uzskatīta par sliktu zīmi, jo enerģija tajos nevirzās līdzeni. Tas nenozīmē, ka enerģija kustas pašos gredzenos, protams, ka tā nav, enerģiju virza mūsu uzmanība.
Kad jūs esat uzmanīgi pret savu dzīvesbiedreni, kad jūs rūpējaties par viņu, jūtat pievilkšanās spēku, tas nozīmē, ka jūs piepildāt viņu ar savu enerģiju, bet tai brīdī, kad jums parādās mīļākā, uzmanība no sievas aiziet pie mīļākās, attiecīgi arī enerģija. Lūk, kāpēc laulātie pāri tik viegli sajūt krāpšanu.
Ir viegli izsekot enerģijas trūkumu. Un tad brūk galvenais ģimenes pamats - tās enerģētika. Jo vīrs veido apli vairs nevis ar savu dzīves biedreni, bet ar citu sievieti.Un pat, ja viņš aizies no savas sievas, pēc kāda laika viņš var atskārst, ka ir kļūdījies. Jo laulātie ir saistīti ne tikai caur seksu, bet bieži arī caur citiem enerģētiskajiem centriem.
Tāpat tos var vienot līdzīgi uzskati, aizraušanās - viss tas, kas veido ģimenes egregoru. Šis egregors var barot vīra profesiju un viņš uzreiz jutīs savas karjeras kritienu, ja pārvirzīs savu uzmanību uz citu sievieti. Tā iemesls ir tas, ka ģimenes egregoru atbalsta trešais enerģētiskais centrs un tā nestabilitāte mazina profesionālās jomas enerģiju. Tāpēc jauns cilvēks, kas tikko apprecējies, sāk aktīvi strādāt un viņam ir daudz spēka. Šis spēks rodas veselā trešajā centrā, kura veselumu veido divi cilvēki.
Protams, tā kā cilvēki ir tik samāksloti un viltīgi, arī daba ir izdomājusi daudz pretreakciju jeb papildinājuma reakciju. Tā, ka daži vīri pat pamanās tikties ar vairākām mīļākajām, uzturēt sievu un bērnus no dažādām laulībām. Bet tā ir viņu izvēle. Veselīga izvēle vienmēr ir laulība starp diviem mīlošiem cilvēkiem. Un šai laulībai ir jāilgst visu dzīvi.
Kategorija: Nopietni par nopietno | Skatīts: 2200 | Pievienoja: Protagors|        Ieteikt draugiem! | Reitings: 0.0/0 | |
Komentāri: 1
2009-05-10
Viedi!!!

Reģistrēti lietotāji var komentēt.
[ Reģistrēties | Ieiet ]

Ziņu kategorijas

Joki [50]
joki, anekdotes, tosti,pantiņi
Ziņas [12]
Jaunumi
Sports [3]
Par sportu
Pabēda [2]
vis kas nepatk un kas noticis slikts
Aktuāli [23]
Svarīgas lietas notikumi
Nopietni par nenopietno [4]
Nopietni par nopietno [57]
apspriežam nopietnas lietas nopietni
Nenopietni par nopietno [15]
Skaistums un veselība [1]
Stils un mode [0]
Video [7]
Jokerizmi [2]
speciāla sadaļa Jokeram :)

Ieejas forma

Niks:
Parole:

Jaunumu kalendārs

«  Maijs 2009  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Meklēt

Vietnes draugi

Statistika


Kopā online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Aptauja

Kapēc šeit iegriezāties?
Atbildes kopā: 68

Mini čats

500