Piektdiena, 2024-04-19, 13:32:24
Sveicināts Caurgājējs | RSS

Mūsu Pasaule


Ziņas no delfi.lv
Sākums » 2009 » Janvāris » 19 » Žurnāla "New Woman" konkursa "Visneveiklākā situācija" uzvarētāji
Žurnāla "New Woman" konkursa "Visneveiklākā situācija" uzvarētāji
20:16:33
Varbūt uzzinot par situācijām, kas ieguvuāšs pirmās vietas žurnāla "New Woman" konkursa "Visneveiklākā situācija", jums sevis piedzīvotais neliksies vairs tik apkaunojošs.

1. Kādas jaunas māmiņas stāsts: "Kādu pēcpusdienu stāvot rindā bankā, mana meita nolēma izlādēt uzkrajušos enerģiju un kārtīgi izskrieties. Pēc tam, kad apkārtejie cilvēki bija raidījuši uz mums nosodošus un aizkaitinātus skatienus, man beidzot izdevās meitu savaldīt. Es viņai pateicu, ka, ja viņa "tūlīt pat" nenomierināsies, viņa tiks sodīta. Man par šausmām, viņa ieskatījas man acīs un tikpat draudīgā balsi atbildēja: "Ja tu tūlīt pat nelaidīsi mani vaļā, es pateikšu vecmammai, ka redzēju, kā tu bučoji tēta krāniņu!" Pēc šī dialoga iestājās nāves klusums. Apklusa pat bankomāti. Es sakopoju pēdējas pašcieņas paliekas un ar meitu pie rokas izgāju no bankas. Ejot ārā pa durvīm aiz sevis dzirdēju smieklu vētru..."

2. Kāda jaunekļa stāsts: "Tas notika dienu pirms manas 18.dzimšanas dienas. Es biju mājās, bet mani vecāki bija devušies kaut kur ciemos, tāpēc es uzaicināju pie sevis savu draudzeni, lai pavadītu kopā romantisku vakaru. Kad pēc mīlēšanās abi gulējām gulta, izdzirdējām, ka pirmajā stāvā zvana telefons. Es ierosināju aiznest savu draudzeni līdz telefonam "kukuragā". Tā kā telefons zvanīja arvien uzstājīgak, mēs devāmies leja neapģērbušies. Kad nokļuvām līdz pirmajam stāvam, negaidot tika iedegta gaisma, un vesels bars cilvēku iesaucās: "PĀRSTEIGUMS!!!" Tur nu stavēja visa mana ģimene - tantes, onkuļi, vecvecāki, brālēni un māsīcas. Mēs ar draudzeni stāvējām kā sasaluši, un šķita, ka tas velkas veselu mūžību. Kopš tā laika mūsu ģimenē neviens vairs nav mēģinājis rīkot pārsteiguma viesības."

3. "Viens no smieklīgākajiem "neveiklajiem gadījumiem", ko esmu dzirdējis, atgadījās ar kādu kundzi, kas bija nolēmusi iegādāties vairākas lietas nocenoto preču veikalā. Kad sieviete ar precēm tikusi līdz kasei, atklājies, ka vienai no precēm trūkst cenas zīmes. Varat iedomāties šīs kundzes apjukumu, kad kasiere piegāja pie iekšējā telefona un paziņoja visam veikalam: "13.līnija, pārbaudiet cenu superlielajam "Tampax". It kā ar to vēl nebūtu gana, kāds veikala viņā galā bija pārklausījies un vārda "Tampax" vietā sadzirdējis "thumtacks" ("spraudītes"). Iekšejā telefona skaļrunī atskanēja lietišķa balss: "Vai tu domā tās, ko var iespraust ar pirkstu, vai tās, ko jādzen ar āmuru?""

Kategorija: Joki | Skatīts: 1425 | Pievienoja: Mazinsh|        Ieteikt draugiem! | Reitings: 0.0/0 | |
Komentāri: 0
Reģistrēti lietotāji var komentēt.
[ Reģistrēties | Ieiet ]

Ziņu kategorijas

Joki [50]
joki, anekdotes, tosti,pantiņi
Ziņas [12]
Jaunumi
Sports [3]
Par sportu
Pabēda [2]
vis kas nepatk un kas noticis slikts
Aktuāli [23]
Svarīgas lietas notikumi
Nopietni par nenopietno [4]
Nopietni par nopietno [57]
apspriežam nopietnas lietas nopietni
Nenopietni par nopietno [15]
Skaistums un veselība [1]
Stils un mode [0]
Video [7]
Jokerizmi [2]
speciāla sadaļa Jokeram :)

Ieejas forma

Niks:
Parole:

Jaunumu kalendārs

«  Janvāris 2009  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Meklēt

Vietnes draugi

Statistika


Kopā online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Aptauja

Kas ir sekta "MP"?
Atbildes kopā: 34

Mini čats

500