Tradicionālās kartupeļu pankūkas
Nomizo kartupeļus, sarīvē. Pievieno sāli. Cep taukvielās zeltaini brūnas.
Pasniedz ar ievarījumu vai skābu krējumu. Lēti un garšīgi! P.S. Rīvēšanai var izmantot dažāda rupjuma rīves, līdz ar to mainās arī garšas buķete!!!! Pamēģini!
Kategorija: Dārzeņu ēdieni | Pievienoja: SanSan (2009-03-24)
Skatījumu skaits: 2933 | Komentāri: 4
| Reitings: 0.0 /0 |
- Novērtēt -
Teicami
Labi
Nav slikti
Slikti
Šausmīgi
Komentāru kopskaits: 4
Comments display order:
By default
New comments first
Old comments first
2009-05-11
Ņus, Kripatiņ, vai izdevās zeltainās? :):):)
2009-04-28
Skaidriņi!Paldies.
2009-04-28
Es necepju taukos, bet eļļā. Un jācepj uzreiz pēc sarīvēšanas, citādi masa paliek tumša...
2009-04-28
Man viņas paliek tādas tumšas.kā var dabūt tik zeltaini brūnas?
Statistika
Kopā online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0