Piektdiena, 2024-04-26, 22:22:17
Sveicināti Caurgājējs | RSS

Mūsu Pasaule

Sākums | Reģistrācija | Ieeja

Sākums » Receptes » Siltie ēdieni » Dārzeņu ēdieni

Tradicionālās kartupeļu pankūkas
Nomizo kartupeļus, sarīvē.
Pievieno sāli.
Cep taukvielās zeltaini brūnas.

Pasniedz ar ievarījumu vai skābu krējumu.
Lēti un garšīgi! smile
P.S. Rīvēšanai var izmantot dažāda rupjuma rīves, līdz ar to mainās arī garšas buķete!!!! Pamēģini!
Kategorija: Dārzeņu ēdieni | Pievienoja: SanSan (2009-03-24)
Skatījumu skaits: 2874 | Komentāri: 4 | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 4
2009-05-11
Ņus, Kripatiņ, vai izdevās zeltainās? :):):)

2009-04-28
Skaidriņi!Paldies. smile

2009-04-28
Es necepju taukos, bet eļļā. Un jācepj uzreiz pēc sarīvēšanas, citādi masa paliek tumša...

2009-04-28
Man viņas paliek tādas tumšas.kā var dabūt tik zeltaini brūnas?

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Kataloga kategorijas

Ieejas forma

Niks:
Parole:

Meklēšana

Vietnes draugi

Statistika


Kopā online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Mūsu aptauja

Portāls?
Atbildes kopā: 30

Mini-čats

500