Paciņu rauga 100g iedrupina bļodā, uzkaisa nedaudz cukura, pievieno pusglāzi silta piena. Ļauj raugam iedarboties. Pēc tam piesijā miltus, pievieno sāli, mazliet eļļu vai kausētu sviestu, vēl siltu pienu un pagatavo diezgan biezu mīklu. Liek raudzēties.
Kad mkla uzrūgusi- klāj pannā, virsū liek visu, ko var atrast
ledusskapī- sagriesta desa, gaļa, skābēti gurķi, sīpoli, ketčups,
siers, krējums, majonēze- visas saderīgās lietas.
Cep 220 C'karstumā līdz siers izkusis un mīkla izcepusies. Šādi var izmantot šo to, kas parasti neapēdas! Protams- produktiem jābūt svaigiem!
Ja slinkums gatavot rauga mīklu, to var nopirkt gatavu. Tad izrullē ,
liek uz pannas un klāj sastāvdaļas virsū, kā iepriekš minēts!